Мениджърът на полицейския отбор по футбол на България Венци Рангелов се надява тимът да се класира сред първите три тима на Европейското полицейско първенство. Съставът попадна в една група с Чехия, Холандия и Франция.

„Искам първо да изкажа съболезнования за случилото се във Варна и Добрич, ние също сме съпричастни и следим случващото се“, коментира Венци Рангелов по Дарик радио.

„Попаднахме в група с Чехия, Холандия и европейските шампиони Франция. От 9 дни сме на лагер, който се отрази положително на отбора. След броени минути ще изиграем поредната си контрола, с мъжкия отбор на Славия и искам да благодаря на Венци Стефанов за това, че ни позволи да ползваме базата“, каза още Рангелов.

„Имаме трайно контузени футболисти, хората, които смятам да изпробвам и пусна днес в контролата, ми дават основания да считам, че дори и с тях ще се справим добре на предстоящия турнир. Всичко зависи от това какво ще стане там. Имаме традиции и самият факт, че се класирахме е достатъчно. Сега целта ни е да гоним поне класиране в тройката, това ще е много сериозен успех“, каза още мениджърът на полицейския отбор.