Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че отборът не е това, което трябва да бъде.

„Загубихме, защото не си вкарахме положенията. Не мисля, че момчетата излязоха немотивирани. Напротив, бориха се, но не им се получи играта. Не си вкараха положенията и загубихме“, сподели Петричев.

„За момента няма различно решение и няма новина около Бруно Рибейро.“

„Определено Лудогорец не е това, което искаме да бъде. Надяваме се с течение на времето отборът да напипва себе си. Момчетата тренират много и имат огромно желание. Вярвам, че с течение на времето нещата ще станат. Имаше определени моменти, в които Лудогорец загатна за потенциала си, но не мога да кажа кога ще го разгърне. Аз като ръководител мога да кажа, че не съм доволен от това, което видях“, добави изпълнителният директор на Лудогорец.

„Според мен има колектив в Лудогорец, но не е този колектив, който беше преди време. Футболистите трябва да свикнат помежду си. Взаимоотношенията са прекрасни. Нормално е на хората да им е необходимо време, за да се напаснат.“

„Спекулациите няма да спрат, докато не затвори трансферния прозорец. Когато има нещо, ще го научите официално. Не очаквайте да ви кажа нещо тук и сега“, каза още Ангел Петричев.