Когато един мач е зареден с емоции, то те могат да се предадат и чрез снимки. Така може да се проследи двубоя, вместо по минути, със 90 снимки например. Безден е софийско село от община Костинброд. И в него футболът е на почит, но хората си спомнят как на мач са идвали много повече зрители, а повечето играчи са били местни момчета. Тогава отборът се казваше Риболовец, което подсказва, че в Безден има вкусна риба , която може сами да си уловите или да си я закупите.

Теренът е характерен за това ниво на футбола, "А" окръжна софийска група, с изразен наклон и линии, които са "прави". "Трибуните" не са изграждани с години, но са удобни за малки и големи. На който не му е удобно си носи столче или седи на колелото си, а може да се гледа и от колата. Зрителите могат да гледат част от мача, да отидат да свършат някаква дамашна работа и пак да се върнат на "стадиона". Могат да си общуват с футболистите на своя отбор, а и на противниковия. Снимките не могат да покажат диалозите, но в дадени случаи и по-добре. Не се учудвайте,че и на двете отборни снимки не са по 11 играчи. В Торнадо желаещите да са титуляри са повечко, докато Искра Искрец не успяха да съберат 11 за началото на мача.

Гостите не стига, че започнаха с човек по-малко,но и скоро бе контузен още един техен футболист. Грубост на Росен Петров, вратаря на Торнадо остави Искрец с 8 полеви играчи. Домакините вкараха по два гола през двете полувремена и победиха с 4:0. Споменатият Росен Петров изпусна дузпа за Безден и не само я изпусна , но и се контузи. Контузия получи и вратарят на Искрец, но него го замени полеви играч.

Ако сред зрителите забележите Стефан Павлов, Фифи Перото, значи гледате внимателно. Сред игрaчите на Безден ще видите Ивайло Аспарухов, ще е защото е бивш изпълнителен директор на Локо Сф и настоящ треньор на Торнадо. Ако си мислите,че след мача не е имало отпразнуване на успеха, значи не сте били на такъв двубой. Ако нямате възможност да бъдете на мач от това ниво на футбола, то насладете му се чрез снимките, които не случайно са 90.