Сериозно присиствие на директори от Милан имаше днес в София. Силвио Броли, който е директор на Milan Academy World, и Алесандро Джани – директор на Milan Junior Camp присъстваха на пресконференцията, на която бе представена новата кампания Милан Джуниър Камп. 

В началото на месец юли около 300 деца ще вземат участие в кампа, който ще се проведе в град Дряново. Любезните домакини в лицето на кмета Мирослав Семов, и председателят на общинския съвет DJ Теди Джоржо са готови да приемат това предизвикателство. 

Базата в Дряново е била одобрена лично от шефовете на Милан, които са доволни от условията. Те ще имат възможността да се убедят лично в това, след като утре там ще има презентация на кампа, който ще се проведе през месец юли. 

Иначе трите дечица, които бяха избрани от Милан да вземат участие в заключителния камп в Милано тази седмица също бяха сред гостите на днешната пресконференция. Любен Занев, Цветослав Поповчев и Кристиян Бойчев ще имат възможността освен да впечатлят специалистите от Милан, а също така и да усетят обстановката на Сан Сиро. Те ще наблюдават на живо срещата Милан - Лацио тази неделя.