Треньорът на Гранд Про Митко Пантев представи днес пред медиите новите попълнения, с които се подсили тима за предстоящото участие в Шампионската лига по футзал. Те са, както по-рано Гонг съобщи Даниел Димов, Исмет Хаджиев, Пауло Нуну Коста Пинто, Пауло Серджо Рибейро да Роха-Паулино.

Националът Даниел Димов идва от градския съперник Черно море Мания. Вратарят Исмет Хаджиев е също национален състезател. Португалецът Паоло Пинто идва от  чешкия Теплице, а сънародникът му Пауло Роха от португалския Пенхайренсе. Все още се работи по привличането и на опитен бразилски играч, с което би трябвало селекцията да приключи.

Както е известно, Гранд Про е домакин в предварителния кръг в Камчия и съперници са му молдовският Прогрес и швейцарският Буле. Първият мач на българския шампион е на 29-и август срещу молдовците, а вторият двубой е на 31 август. Ако успее да преодолее съперниците си Гранд Про, ще се класира за основния кръг в началото на октомври в Литва. Там възпитаниците на Пантев ще попаднат в група с Никарас (Литва), Иберия-Стар (Грузия), както и победителят от една от останалите групи от предварителния кръг.