Дублиращият тим на Черно море загуби нелепо гостуването си на Локомотив Пд, съобщи официалният сайт на "моряците". В мач от 6-ия кръг на младежката група до 21 г. момчетата на Станислав Стоянов отстъпиха с 0:1, но стояха по-добре в срещата и изпуснаха куп изгодни положения.

Силен вятър и дъжд затрудни и двата тима, но домакините спечелиха с гол в 85-ата минута на Айкут Янъков, който е от мъжкия тим на „смърфовете”. След срещата 4-ма „моряци” от състава отидоха на лагер с 19-годишните национали.

Треньорът Методи Деянов е повикал Мартин Костадинов, Александър Попов, Кристиян Пешков и Илиян Неделчев. „Лъвчетата” имат мачове срещу Албания и Македония този и следващия месец. Поради тази причина в първенството на дублиращите тимове има пауза. Затова в следващия кръг Черно море приема Левски чак на 10 септември. Мачът е на стадиона под Аспаруховия мост от 17 ч.

Пак там, но във вторник младшата възраст на Черно море има среща от Елитната футболна група до 17 г. Във Варна гостува тимът на „Видима-Раковски”, а срещата от 3-ия кръг на първенството. Сблъсъкът започва в 17,30 ч.