Понеделник бе ден за медиите за отборите от Националната баскетболна асоциация. Камери, фотоапарати, диктофони, микрофони се разнасяха из залите, а баскетболисти и треньори застанаха под прожекторите за официални фотосесии и интервюта.

В търсене на оригиналност, всеки тим имаше супер забавни моменти, предвещаващи пореден интересен сезон.

И тази година каналите на Нова броудкастинг груп ще ви направят свидетел на мачовете от НБА.

ESPN събра най-веселите мигове от медийния ден, и начело на класацията бе абсолютният класик - старши треньорът на Сан Антонио Спърс Грег Попович. 

1. Репортерът стартира интервюто с въпрос за брадата на Попс, и оттам наставникът реши да поизпоти събеседника си. Той първо го отряза на въпроса за брадата, а след това отговаряше с по една дума или с нежелание на останалите въпроси. След около минутка обаче, Попович си призна, че само се бъзика с журналиста, опитвайки се "да се подготви за останалите кретени, които го чакат за интервюта". "Сега давай отначало, може да ми зададеш и въпроса за брадата," вече с лека усмивка завърши Попович мъчението.

2. Центърът на Оклахома Сити Стивън Адамс и страховитият му вид за фотосесията на Тъндър. "Просто съм се оставил на произвола," отбеляза Адамс за визията си.

3. Кевин Лав и Джордж Хил също предизвикаха полемики с прическите си. Ето защо...

4. Шампионите от Голдън Стейт използваха т.нар. emojis в картонени варианти, за да изразят чувствата си.

5. Финикс Сънс има планирана вечер за "Междузвездни войни" през сезона, затова старши треньорът Джеф Хорначек се превърна в джедай...

6. За къде без Мета Уърлд Пийс, и завръщането му в Лос Анжелис.

7. Комикът Брандън Армстронг успя да покаже на Ражон Рондо как го имитира, и беше забавно...

8. По-добре да харесвате екипите на Денвър, защото иначе Кевин Фарид и Данило Галинари са ви подготвили кирките...

9. В Сан Антонио просто всичко е легендарно. Тим Дънкан например.

10. И накрая Дуейн Уейд. За промоция на Вечерта на 90-те в Маями Хийт, той направи перфектен плейбек на Монтел Джордан...