Голямата звезда на Кливланд Кавалиърс, а и на цялата Източна конференция в НБА - ЛеБрон Джеймс - се е устремил към поредната челна позиция в ранглистата на най-добрите реализатори в Асоциацията. След като тази нощ задмина Тим Дънкан при най-добрите стрелци, още в следващия си мач той е на път да изпревари легендата на Бостън Селтикс Джон Хавличек. 

Към момента Краля има нанизани 26 378 точки, което му отрежда 14-та позиция във вечната ранглиста при топреализаторите. Хавличек е само със 17 повече на 13-та и няма сила, която да остави ЛеБрон под него в това подреждане. 

Иначе след като задмина Тим Дънкан снощи, Джеймс стана третият най-добър стрелец в цялата история на НБА сред сега действащите баскетболисти. Пред него са само ветераните Коби Брайънт, който се отказва в края на сезона, и Дирк Новицки, който има договор за още една кампания с Далас. 

Иначе след като задмине Хавличек за 13-та позиция, близките цели пред звездата на Кливланд са да мине пред Доминик Уилкинс, който е с 26 668 точки, Оскар Робъртсън, който има 26 710 и Хакийм Оладжуон, който е с 26 946. При добро стечение на обстоятелствата за Краля, това може да се случи още до края на този сезон. 

Иначе лидер в тази класация е Карийм Абдул-Джабар с 38 387 точки, пред Карл Малоун с 36 928 и Коби Брайънт с 33 323 точки. След тях са Майкъл Джордан, Уилт Чембърлейн и Дирк Новицки, като активът на германеца е 29 106 точки.