„Напълно заслужена победа за Игокеа. Те бяха агресивни в защита и се представиха много по-различно, отколкото в срещите им досега. Ние направихме много грешки и им позволихме да вкарат доста леки кошове. След почивката се борихме малко повече, играхме мотивирано и не случайно второто полувреме завърши с равен резултат“, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов след поредното поражение в Адриатическата лига. Левски отстъпи при гостуването си в Босна на Игокеа с 54:87 точки.

„Имаме доста проблеми с контузени. Липсваха ни играчи и просто не успяхме да се справим с пресата, която изисква треньора Желко Лукаич“, добави Папазов.

„Това, което се изискваше, го направихме. Постигнахме победа, която е много важна за нас. Имаме за цел да стабилизираме отбора и този успех е голяма крачка към това“, заяви наставникът на Игокеа Желко Лукаич и добави:

„Спечелихме мача с много енергия и много тичане, което ме радва особено. Победихме и то с голяма разлика, което е важно. Имам и забележки, но това не е, защото играчите не са искали, а просто ни трябва време, за да оправим нещата. Видях пропуски в защита, на моменти действахме меко, което не трябва да допускаме. Но физически стояхме много добре. Направихме добри контраатаки, но имахме и грешки, които в мач с по-силен противник ще бъдат наказани.“ /БТА