Старши треньорът на Лукойл Академик Тони Дечев изрази оптимизъм преди първия двубой от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Студентите“ посрещат Орадеа във вторник, 4-и октомври от 18 часа в зала „Универсиада“ в София, а реваншът е в Румъния на 6-и октомври.

„Всички момчета са здрави. Мисля, че отборът е фокусиран и готов за утрешния мач. Надежда ми дават последните две тренировки, в които отборът изглежда доста по-различно. Обърнахме повече внимание на нападението. Мисля, че ще се получат добре нещата. Надявам се да ги видим утре“, коментира Тони Дечев след тренировката на шампионите в понеделник вечер.

„Мисля, че като отбор сме по-добри, като единици, не съм много сигурен. Този отбор е събран отдавна и е изиграл много мачове, а на нас първият ни официален мач се явява един от най-важните. Ние мислим само как да спечелим двата мача“, каза още Тони Дечев и добави:

„Надявам се утре да има хора в залата, да има интерес и тогава ще бъде правилен ходът. Във времето ще се стремим с добри игри да привлечем хората.“