Капитанът на Дунав 8806 Зорница Костова ще започне седмия си сезон с екипа на "сините феи". Това стана ясно, след като договорът й с клуба бе удължен с още 1 година.

"Щастлива съм, че за седма поредна година ще играя в Русе. Благодаря на ръководството за доверието, което ми оказва, с решението отново да съм част от този отбор. Нямам търпение да се завърна в Русе. Този град се превърна в мой втори дом. Вече дори ми липсват мачовете, приятелите, емоциите и разбира се невероятните хора в този красив град. Естествено това важи и за феновете, които ни подкрепят безрезервно", сподели Костова.

Тя пристигна в Русе през 2008 г. от основния съперник на "сините феи" за първата им шампионска титла в историята - Лукойл Нефтохимик. 

Това обаче не попречи бързо да стане любимка на най-добрия шести играч в родния дамски баскетбол - русенската публика. Нейният професионализъм, играта й с нестихващото желание за победа и себераздаването на терена я превърнаха заслужено в основен баскетболист и капитан на Дунав 8806.