Спортните директори на Левски Георги Иванов и на ЛукОйл Сашо Везенков играха тенис мач на кортовете до залата в Правец. Точно, когато завърши участието на Цвети Пиронкова на Уимбълдън, тогава започна и мача в Правец, на същите дъждовни условия.

Първоначално двубоят започна равностойно до 2:2 гейма, но постепенно Везенков наложи волята си със силен начален сервис и стигна до успех в сета с 6:3.

Двубоят премина при непрекъснат дъжд, който прогони публиката, но за разлика от двубоите на Уимбълдън този не бе прекъснат докато не завърши първия сет.

Сред зрителите бе и бившият защитник на Левски Пламен Николов, който живее в Правец и работи в Чавдар Етрополе. Той се учуди на волята на двамата на корта да играят при толкова силен дъжд.

В крайна сметка Георги Иванов и Сашо Везенков си стиснаха ръцете след края на първия сет и решиха да спрат заради много силния дъжд и силно наводнен корт. Двамата се разбраха да продължат в сряда вечерта, ако не вали.

Везенков, който не крие „сините” си футболни пристрастия, използва случая да разпита Гонзо за новите в Левски и дали ще има още играчи, които ще бъдат трансферирани.