Oфициално бе дадено началотo на съвместно сътрудничество между букмейкъра Efbet и родната баскетболна лига.

Компанията за втора поредна година ще си партнира с НБЛ, така кaкто го прави с много спортни клубове от професионалните и аматьорски нива на футбола, волейбола и в други спортове.

Първите думи на председателя на баскетболната федерация Иван Чолаков по повод настоящото партньорство с баскетболната лига, бяха:

„Искам да изразя благодарността си от името на всички клубове, участници в НБЛ. Без такава подкрепа трудно бихме осъществили нашата дейност, предвид икономическата обстановка в страна. Само такива действия от организации като Еfbet могат да подпомогнат развитието на спорт, като баскетбола, който е изключително атрактивен. Ние ще работим в посока развиване на продукта, за да може да отговорим на нивото на нашите партньори."

източник: Efbet

Дългогодишният деятел в баскетбола и президент на баскетболен клуб Левски Константин Папазов изрази задоволството си, като каза:

„Печелившата страна на този етап сме ние, но се надявам, че във времето ще можем да дадем възможност на нашите партньори да черпят още повече позитиви от съвместната ни дейност. В последните години Еfbet се явява като спасител на българския спорт, който толкова има нужда в момента. Доволни сме, че сме част от тяхната програма, че в наше лице са намерили партньор, а ние ще се постараем да оправдаем това доверие. Искам да обърна внимание,че участвайки в спортните залози, се създават възможности за компанията да помага на българския спорт. По този начин, спортният запалянко участва в подпомагането на любимите си отбори. Убеден съм, че във времето ще се развива продукта и апелирам за подкрепа на българското, особено когато то помага на българския спорт“.