Наставникът на баскетболния Левски Тити Папазов говори за ситуацията в тима в ефира на Дарик радио в Спортно шоу Гонг.

Валентин Грънчаров започна с въпрос как би изглеждал отбора на "сините" при добра селекция и стабилно финансово състояние.

"Вероятно щяхме да сме по-силен отбор. Този мач може да бъде последният катализатор този отбор да бъде спасен. Трябва да се съобразяваме с реалностите. Ще направим празник за феновете", заяви Папазов.

"В момента нямаме нищо да ни дава повод за радост, ние разчитаме само на приходите, които получаваме от мачовете, тъй като трябва да пътуваме. Много е тежко, бориме се, имаме велика публика", допълни той.

"Остана последен шанс всеки един левскар да изпрати смс и да спасим клуба. Феновете ни разбират и подкрепят, искам да играем много сърцато тази вечер, ще направим всичко възможно да спечелим, Партизан е фаворит, но ще се опитаме да победим", продължи той.

"За издръжката на клуба за сезона ни трябват милион и 200 хиляди лева, надявам се, но засега няма развитие", каза още Папазов. 
За съдбата на баскетболистите при вероятно спиране на отбора Папазов беше прям.

"Моралът го изисква, до Нова година ако не успеем да оцелеем, не бива да им пречим. Те доказаха, че са мъжки момчета. Добри баскетболисти, които биха се реализирали в други отбори. Дано не се стигне до такова развитие", завърши Папазов.