Шампионките от Дунав 8806 започват новия сезон в НБЛ-жени. Дългоочакваният за феновете на "сините феи" момент е от 18 ч. на 26 октомври, неделя, в залата в русенския квартал "Здравец".

В тази връзка момичетата на Георги Божков продължават кампанията на колегите им от мъжкия баскетболен Дунав. Както вече съобщихме, те отправиха призив за подкрепа към любителите на играта с оранжева топка. След това им се отблагодариха за подкрепата с категорична победа над Шумен със 76:43 в атрактивен мач в края на миналата седмица.

БК Дунав 8806

източник: Пресслужба Дунав 8806

Днес Вили (Виолина Кочева), Марго (Маргарита Илиева), Диди (Деляна Коева) и Зори (Зорница Костова) напомнят на най-добрия шести играч в НБЛ-жени, че битките за нова шампионска титла започват с мач с Хасково 2012 на 26 октомври, неделя, от 18 ч. в зала „Дунав" . В следващите дни това ще сторят и другите "сини феи".

Предварителната продажба на билети за срещата ще бъде на 23 и 24 октомври от 18 до 20 ч. в офиса на Куриерски център ПРАТКИТЕ в Mall Rousse на бул "Липник" 121 Д. Пропуските ще са с цени от 3 и 5 лв.

От клубното ръководство припомнят, че билетите от 5 лв. за последния ден от предсезонния турнир за "Купа Русчукъ" ще важат и за мача с Хасково 2012. Желаещите да запазят местата си обаче ще трябва да потвърдят това по време на предварителната продажба в "Куриерски център ПРАТКИТЕ" на 23 и 24 октомври, от 18 до 20 ч.