Селекциите на "Търкиш Еърлайнс" и "Фолксваген" завършиха наравно - 124:124 (39:29, 30:31, 18:37, 37:27) точки в Мача на звездите на българския баскетбол. Двубоят се проведе в новата зала "Колодрума" в Пловдив.

На почивката "Търкиш Еърлайнс" водеха с 69:60 точки, но през второто полувреме "Фолксваген" изравни.

Мартин Дурчев получи наградата за най-полезен играч на мача, след като се отличи с 33 точки, 7 борби и 5 асистенции за тима на "Фолксваген".
За "Търкиш Еърлайнс" с 24 точки завърши Димитър Димитров.

Състезатели от различни спортове облякоха баскетболния екип, за да подкрепят инициативата на организаторите на Престиж Мача на звездите и Българска федерация баскетбол, целяща да върне публиката в баскетболните зали и да привлече младежите към спорта с оранжевата топка. За успешен финал на инициативата ще се счита домакинство на България на Евробаскет 2021 за мъже.

Компания на световната и европейската шампионка на кану Стаменова на игрището правиха легендата на родната спортна гимнастика Йордан Йовчев, футболист номер 1 на България за 1999 г. и бивш халф на представителния ни тим, а доскоро и спортен директор на "канарчетата" Александър Александров-Кривия, най-успешната българска волейболистка от 90-те години на ХХ-и и началото на ХХI век Антонина Зетова, капитанът на футболния Локомотив Пловдив Мартин Камбуров и нападателят на Ботев и националния отбор Тодор Неделев.