Ръководството на БК Берое подготвя специални изненади за своите привърженици за предстоящите два двубоя през тази седмица.

В сряда от 19.30 часа старозагорци са домакини на Сигал Прищина в първа среща от полуфиналите на Балканската лига, а в петък от 19.00 часа приемат Черно море Порт от Варна в мач от Националната баскетболна лига. По традиция домакините са подготвили за зрителите в залата богата шоу програма с изпълнения на старозагорски таланти. Утре вечер по време на почивките на двубоя със Сигал обаче ще бъдат разиграни и няколко специални награди - чаши със снимки от запомнящите се двубои на баскетболния тим.

Двубоят с Черно море Порт в петък пък ще бъде посветен на талантите на Търговска гимназия "Княз Симеон Търновски" в Стара Загора. Идеята на ръководството е подобни прояви да се превърнат в традиция и по време на оставащите домакински срещи на отбора до края на сезона всички училища в Стара Загора да получат възможност да покажат своите най-талантливи деца пред старозагорската общественост.

В социалната мрежа фейсбук вече върви организация за присъствието на привържениците на Берое на двубоя със Сигал Прищина утре вечер. Феновете се събират в 19,00 часа пред залата и обещават страхотно шоу и подкрепа за "зелено-белите" от трибуните на зала ДЗУ./БТА