Президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров заяви, че все още не е ясно дали родната централа ще продължи партньорския си договор с Корпоративна търговска банка, която в момента изпитва сериозни трудности и е поставена под специален надзор.

„Темата наистина е твърде важна за нас, но виждате какво става с КТБ. Не сме в състояние да направим среща с отговорни представители на банката, за да уточним нашето следващо сътрудничество, ако изобщо има такова. Има писмо до банката, чакаме отговор. Не бих искал да коментирам по навътре“, коментира Лазаров

„Ние имаме договор, който до този момент стриктно спазва и изпълнява. Очевидно ще бъдем информирани какви са намеренията на банката. Тогава можем да говорим какво би следвало да се направи. За световното първенство ще сменим фланелките. Тъй като в момента имаме дължими суми от КТБ по договор, който изпълняваме и ще изчакаме известно време, за да се срещнем с тях. Знаете каква е ситуацията на банката – твърде сложна“, допълни още босът на родната волейболна централа.