Благотворителен турнир по плажен волейбол ще се проведе на 18 юли. Събитието е част от поредицата „Спортувай с мисия!“ и е в подкрепа на коледната кампания на Holiday Heroes. Това е е благотворителна организация, която подкрепя социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания като доставя до домовете им храни и продукти по най-светлите български празници.

На 18 юли благотворителната организация кани социално-отговорните компании в България да се включат в турнир по плажен волейбол.

Събитието ще се проведе на терените на любезните домакини от “Спорт волей мания” - гр. Божурище, бул. „Европа“ 85. Състезанието е част от поредицата „Спортувай с мисия!“ – инициатива, която празничните герои стартираха миналата година отново със състезание по този спорт.

За участие може да се запишете на a.alexandrova@holidayheroes.bg. Всички средства събрани от входните такси на отборите ще бъдат използвани за финансиране на кампания Коледа 2015.

По време на предишния турнир се състезаваха единадесет отбора от различни браншови компании, сред които и преки конкуренти. Звездните посланици на каузата също се включиха и сформираха свой отбор.