Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов сподели след успеха над Финландия с 3:1 гейма в олимпийската квалификация в Берлин, че съперникът в следващия мач – Русия – е в много добро състояние преди двубоя в четвъртък.

Следващият мач на волейболните ни национали е утре срещу Сборная от 19.00 часа наше време.

„Беше много важно да стартираме с победа, имаше малко напрежение в отбора. Но все пак, най-важното е, че успяхме да покажем, че сме по-добрият тим и закономерно спечелихме“, сподели Владо Николов.

„В различен състав сме от този, в който тренирахме и играхме цяло лято и на Европейското първенство. Със сигурност това лимитира треньора като варианти за промяна на ритъма на игра, но това сме в момента, ще направим най-доброто на което сме способни, за да спечелим още един мач от групата“, добави капитанът.

„Нека видим първо как ще завърши мачът Русия – Франция, аз тайничко се надявам да е 3:2, независимо кой ще победи. Със сигурност мачът в четвъртък ще е много труден, руснаците са в едно доста добро физическо състояние, но ние ще се опитаме да си вземем нашите шансове“, завърши Владо Николов.