„Момчетата осъзнават отговорността, че не успяваме да покажем нашето истинско лице“, сподели пред Гонг водачът на българската делегация в САЩ, където предстои новото предизвикателство за националния ни отбор по волейбол в Световната лига.

„Пристигнахме и вече се настанихме. Днес фактически отборът тренира на две групи. Една част от отбора знаете, че пристигнаха малко по-късно снощи и следобед започват същинските тренировки. Всичко е добре организирано. Здравословно всички са добре“, коментира още Любо Ганев.

Мачовете от последния турнир в Световната лига са от 1-и до 3-и юли, а съперници на българите са домакинът САЩ, Австралия и Русия.

„Трябва да се надяваме на по-добро представяне. Момчетата осъзнават отговорността, че не успяваме да покажем нашето истинско лице и носим разочарование на хилядите ни фенове, които ни гледат по телевизията в България и чакат резултати“, заяви Ганев по повод шестте поредни поражения, които националният ни отбор допусна до момента.

„Всички знаем, че максимално трябва да се концентрираме. Първите два мача са много тежки с Щатите и Русия. Пак повтарям, ще направим абсолютно всичко. Момчетата осъзнават. Говорил съм с повечето от тях“, каза Любо Ганев и добави:

„Всички искат да се представят добре. Всички знаят, че не е това българският отбор, който сме свикнали да гледаме и не така трябва да се играе.“