Центърът в националния волейболен отбор Евгени Иванов заяви, че настроението в тима е приповдигнато, но животът продължава.

„Настроението е доста приповдигнато. Това беше задачата, за която дойдохме. Постигнахме я по по-труден начин, но важното е, че я постигнахме. Усещането ще е невероятно, но ако постигнем мечтата в Пекин. Беше ни по-трудно срещу отборите, където нямахме мотивация”, сподели Пушката.

„Днес прехвърчаха искри, но нищо повече. Третото място не ни беше цел. Задачата ни беше да се класираме за Пекин. Ще празнуваме, като импровизираме и се надявам да няма недоволни”, добави Евгени.

„Искам да благодаря на семейството, което трябваше да го жертвам и се надявам да ме разберат. Върнах се в националния заради Олимпиадата и се радвам, че не е напразно. Отборът доказа, че трябва да е рамо до рамо с Бразилия и Русия”, коментира Пушката.

„За 250 дни могат да се случат някой работи. Животът продължава, докато не стигнем поне на 30 дни от Олимпиадата, когато наистина ще усетим емоцията и напрежението”, завърши Евгени Иванов.