Капитанът на националния отбор по волейбол при дамите Елица Василева коментира поражението от Холандия с 0:3, след което отборът приключи участието си на Европейските игри в Баку.

"Това е третият мач, в който не играем добре", заяви Елица Василева.

"За отбор като нас, трябва да реагираме мигновено след загуба като тази, която допуснахме от Сърбия. Не го направихме срещу Хърватия, а днес също не показахме нужната реакция. Това е нашият най-голям проблем. Тук нещата не опират до волейбола, а до начина по който влизаш в мача", заяви още след срещата капитанът на нашия тим Елица Василева.

"Много съм щастлива с тази победа. Мачът от днешната програма, който бе преди нашия продължи доста дълго време, но ние останахме концентрирани докато чакахме да излезем на полето. Играхме спокойно днес и просто обезкуражихме отбора на България с нашия ентусиазъм. Започнахме да допускаме някои грешки във втория и третия гейм, което не беше нужно и България намери своята игра. Но все пак спечелихме с 3:0 и аз съм щастлива от това. Ще дадем всичко, на което сме способни в този турнир и на края ще видим какъв ще бъде резултатът", коментира пък топреализаторът с 16 точки в днешния мач Селесте Плак.