Българският волейболист Цветан Соколов ще бъде най-младият българин, който ще участва на Финалната Четворка в Шампионската лига. Специално за Гонг 20-годишният талант от Дупница коментира очакванията си за предстоящия турнир и разказа за разликата между Дупница и Тренто

„Много съм щастлив, че съм в този отбор, надявам се да направя дебют във Файнъл Фоур. Тази контузия, която стана, ме върна малко назад, но предполагам, че няма да е нищо особено. Целият отбор е много щастлив, предполагахме, че мачът в Полша ще е труден, но бяхме мотивирани и се получи, това което искахме”, заяви Соколов.

„Може само да ме радва, че на тези години съм в най-добрия отбор в света и ми се сбъдна мечтата да стана световен шампион. Очаквам още много постижения с този отбор. Първата ми мечта е да стана европейски шампион и с националния отбор да направим нещо голямо”.

„Манталитетът ми се промени, тук всички момчета играят само за победи, вече не мисля като 20-годишен, а като по-възрастен. Като се погледна в огледалото не мога да се позная. Медалът ми от световното първенство е при майка ми в къщата ми, надявам се да имам още много такива медали и да продължавам в същия дух”, допълни Соколов.