Голям мач! Голяма победа! Голям отбор! Голяма радост! Голяма гордост!

Браво на волейболните ни национали за успеха и как го постигнаха. Благодарим и за гледката – руснаците на колене.

„Волейболистите на България играха като Господ” щастливо възкликна Сашо Йовков. Вчера пък Матей Казийски каза „Пътят към Пекин минава директно през Русия” и ние минахме, и подминахме тази спирка, и билетът ни за Летните олимпийски игри през 2008 година е на сантиметри от нас, вече капариран. Пекин чу за България и ни чака на 2099 километра от Токио. Японската столица вече е традиционно щастлива да националите ни и всичките им фенове.

Специални поздрави към всички момчета, към селекционера Мартин Стоев, към Владислав Тодоров – Сарата за насърчаването му и много поздравления за Андрей Жеков. Разпределителят ни показа, че критиците не са прави и стана най-добрия играч в мача. Доказахме и на света, че д-р Рубен Акоста не е сгрешил като ни даде уайлдкарт за Световната купа.

България би Русия с 3:2 гейма! Това е един от най-големите мачове за Мартин Стоев и компания в последните години. На всяко първенство ние бием големия фаворит и в Япония пак го направихме! Срещу Бразилия или Щатите нямаше да е така сладко.

Бихме непобедена Русия!

Факт!