За първи път от години наблюдаваме невероятна сплотеност и истински отборен дух в български национален тим. В колективен спор. Говорим за волейбол!

Всичките 12 играчи и треньорски щаб са като едно цяло и не се поддават на провокации да говорят, а защитават един от своите.

Един за всички, всички за един. Девизът на мускетарите действа в пълна сила.

Името на капитана единствено излезе от устата на Теодор Салпаров и то в игра: „Играйте за Пламен! За Пламен”.

Останалите запазиха мълчание и отдадоха правото на Гибона да действа, сама да говори и обясни, застанаха зад него, повярваха му. Доказаха, че са мъже като стиснаха юмруци, биха за него.

Време е и днес да го направят. Напук на всички предположения, че може да се отпуснат, да загубят дух.

България трябва да отметне Япония в програмата с победа и да върви нагоре. Там на полето в Пекин националите ни трябва да продължат да бъдат едно цяло, да си помагат, да бъдат отбор.

Очакваме една победа, която ще ни помогне да стигнем до ¼-финал и там каквото сабя покаже. Чаканият втори успех от части ще върне вниманието на публика и журналисти към самата игра, ще даде известен отдих на коментарите около случая Пламен Константинов.

Време е феновете да се насладят изцяло на разиграванията - сервис, посрещане, атака, блокада и пак атака, точка, гейм, мач.

Един отбор, един юмрук, една цел, една мисия, една България за победа на всякакво ниво.