Волейболистът на Хебър Стойко Ненчев изрази мнение, че ЦСКА е надвил пазарджиклии в мача от последния кръг на редовния сезон със силното си оръжие – минимален брой грешки на всеки елемент.

Носителят на Купата на България завърши на първото място преди старта на плейофите, като на четвъртфиналите ще спори с Пирин Разлог.

„Като цяло много грешки направихме, но за мен ЦСКА ни би със силното си оръжие – минимален брой грешки на всеки един елемент, много добър блок и много добра защита после. Много грешки ние направихме и оттам дойде разликата“, започна Ненчев пред DIEMA SPORT 2.

„По никакъв начин не ни повлия това, че си бяхме гарантирали първото място. Чух слухове, че нарочно ще паднем. Аз съм на мнение, че всеки може да си говори, каквото си иска. Дадохме всичко от себе си, но ЦСКА ни надигра. Браво на тях. Ще се опитаме възможно най-бързо да забравим тази загуба и да се концентрираме, защото четвъртфиналите идват бързо и няма време. Трябва да променим нещо в играта си, за да не се случва отново това“, продължи волейболистът.

„Абсолютно няма място за съмнение в морала на Хебър. Всеки може да си приказва, каквото иска. Ние играхме да бием, но за жалост не можахме“.

„Ние сме професионалисти. Няма значение дали си се класирал, или не. Винаги играеш за победа. На нас допълнителна мотивация не ни трябва. Играем за града, за нас, за публиката“.

„Вече са много изравнени силите. Всички отбори влязоха в много добра форма. Няма слаб отбор, играем във всеки мач за победа и няма да има лесни битки“, каза за финал Ненчев.