Добра новина долетя за италианските привърженици на волейбола, броени дни преди да стартират мачовете за Суперкупата на страната. 

3 клуба получиха разрешение да допуснат зрители в залите. На фенска подкрепа ще могат да се радват Пиаченца, Модена и Равена. Трябва обаче да се осигури пълната безопасност на присъстващите и да се спазват всички мерки за социална дистанция. Трите клуба ще отворят своите зали с 25 процента от  капацитета си. 

Първи на подкрепата на „тифозите“ ще се наслади отборът на Пиаченца, който в неделя посреща Латина в собствената си зала „Пала Банка“. 

И ако въпросът с волейбола в Италия бавно намира своето решение и хората вече могат да си купуват билети, нещата с футбола в страната не стоят по този начин. 

Информациите от последните дни по-скоро не са положителни за феновете, които жадуват да се завърнат по стадионите. Най-вероятно италианското "калчо" отново ще започне без публика най-рано до началото на октомври, очаква се само официалното решение на правителството.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.