Старши треньорът на Нефтохимик Найден Найденов сподели, че става дума за различно предизвикателство, когато играеш срещу ЦСКА.

Бургазлии се наложиха с 3:0 гейма в мач от шестия кръг на Суперлигата.

"Стимул за моите състезатели. Това бе и идеята преди мача, да го изиграем концентрирано, за да е проверка преди Шампионската лига. Имам претенции, но като цяло бяхме концентрирани. ЦСКА опитаха да дадат каквото могат, просто ние не им дадохме възможност," заяви Найденов. "Каквото и да се случи, трябва да се опитаме да победим у дома."

Никакви проблеми за Нефтохимик срещу ЦСКА

Георги и Валентин Братоеви допълниха думите на треньора си.

"Победата не бе лесна, защото ЦСКА е един от най-добрите отбори. Ние играхме на максимума," каза Валентин. "Прекарах много хубави години във Фридрихсхафен. Организацията там е като в Реал Мадрид и Барселона. Имат добре селектирани играчи, Фридрихсхафен е трамплин за млади играчи. Но и в Нефтохимик е така. Те ни превъзхождат с повече силни мачове."

"Аз бях доста далеч от отличното, но направихме важна победа. Силите в първенството са изравнени, всеки може да бие всеки. В момента е тежко и за нас. Надявам се от следващия мач да влезем в правилен ритъм," заяви Георги Братоев. "Нито един от нас не е подценил нито един мач."