Делегатите на Общото събрание на Българската федерация по волейбол избраха нов Управителен съвет, който има 25 члена. 

В УС влизат Любомир Ганев, Верка Николова, Витка Дончева, Евгени Иванов, Христо Драмов, Иван Сеферинов, Илия Динков, Красимир Илиев, Борислав Кьосев, Пенчо Ангелов, Сашо Йовков, Людмил Найденов, Александър Попов, Владимир Николов, Давид Давидов, Тодор Дапев, Александър Александров, Ивайло Константинов, Петър Кънев, Радко Тумбев, Милко Багдасаров, Огнян Томов, Димитър Златанов, Васил Аргиров и Живко Желев.

Любомир Ганев беше избран за президент на централата, заменяйки Данчо Лазаров, ръководил волейбола у нас през последните две десетилетия.

"Искам заедно да решаваме въпросите и проблемите. Да не допускаме в ръцете на малък кръг хора да попадат много дейности и да се създават лобита. Да се отворим пред обществото и да не заравяме глава в пясъка, когато има проблеми. Искам и всяко хубаво нещо, което направим, да го прокламираме, не за да се бием в гърдите, а да го отбелязваме. Надявам се да излезем от тази зала още по-обединени, защото времената са такива, че няма никакво място за егоизъм. Волейболът изисква да сме обединени и зад една кауза, а тя е не само да не позволим отстъпление, но и да вървим напред и нагоре", заяви Любомир Ганев след края на избора.

Досегашният вицепрезидент има 82 гласа от 82 възможни. Делегатите на събранието гласуваха, че президентът на БФВолейбол може да заема поста най-много два мандата по четири години.