Либерото на Левски Владислав Иванов очаквано не беше много щастлив след загубата на „сините“ с 2:3 гейма от Миньор Перник в 7-ия кръг на волейболната Суперлига. Националът отчете, че ключова за резултата е била липсата на опит в състава, и обяви, че вината е на всички, а не на конкретни хора.

„Мисля, че заслужена победа за Миньор. Не смятам, че ние показахме истинското си лице и че имаше нещо, което да ни е попречило да бием. Напълно заслужена победа за Миньор. Може би ни липсваше концентрация, може би и доста желание в някои моменти. Ние сме отбор, не може да хвърляме вината върху един или двама. Щом сме паднали, значи всички сме виновни. Това е“, коментира Иванов.

„Аз имам фрактура на палеца, играя с тази шина. По принцип докторите казаха 10 дни да почивам, да нямам никакъв контакт и да не докосвам топката. Аз обаче съм дошъл в Левски, за да помагам. Виждате, че играя и на различна позиция, което е малко странно. В името на отбора и в името на Левски съм тук, за да помагам.“

„Естествено, че Владо Николов не е доволен. Какво да очаквам? Естествено. Не искам да подценявам или омаловажавам тима на Миньор, но отборът на Левски е много по-качествен. И като състезатели, и като техника. Със сигурност ще има нещо в съблекалнята, което ще разбера след секунди.“

„Психика... Какво значи психика? Може би опит не ни достига. Има млади хора, разпределителят ни е много млад, неопитен. В такива мачове човек се изгражда и се надявам да има промяна в следващия мач, когато да вземем победа над Марек“, завърши либерото.