„Наистина сме по-опитен отбор и смятам, че точно опитът надделя над младостта. Мачът беше изключително тежък и за двата отбора, първо, че е исторически, а второ, че в един мач се решава трофеят. Радвам се, че в края ние излязохме победители“, заяви старши треньорът на Нефтохимик Петър Дочев след успеха с 3:2 над Добруджа 07 в мача за Суперкупата на България.

„Лично аз имам още какво да желая от нашия отбор. Радвам се, че работя с тези момчета. Доволен съм от новите, но имам и претенции към тяхното участие. Има тънки моменти, които ще трябва да се научат, но победата си е победа“, коментира още Дочев и продължи:

„Братята Братоеви са интересни за всички клубове, но не е сега моментът да коментирам дали ще се присъединяват към нас или не. На този етап няма нищо, което да се коментира сега.“

„Казах и в самото начало, че нещата опират до работа, която трябва да се свърши. Разговорът, който проведох с Явор Генов не удовлетвори и той бе сред най-добрите“, каза още Петър Дочев, а а следващия мач на тима с ЦСКА, сподели:

„Тежък мач. ЦСКА са отбор с традиции. Винаги се борят докрай. Познавам нрава на ЦСКА и очаквам много тежък двубой.“