Звездата на волейболния Левски Симеон Александров определи късмета за виновник за загубата на „сините” във Вечното дерби с ЦСКА. Левски водеше с 2:0 гейма, но в крайна сметка загуби с 2:3 като в четвъртия гейм пропусна и 7 мачбола.

„Малко късмет в четвъртия гейм като че ли. При 24:23 Мляков направи чекмедже и нещастната контузия на Ивчо (либерото Ивайло Лалов б.р.)”, определи като ключови моменти в мача Александров.

„Ще работим и се надявам, че занапред ще се представим на още по-добро ниво. Днес разликата беше само липса на късмет. ЦСКА не са по-силни от нас, те играха добре, поздравявам ги, поздравявам и нашия отбор.”

„Ще отидем вкъщи, ще пийнем по едно вино за здравето на всички и това е.”

„В Левски винаги се търси най-доброто. В момента не го показваме напълно, но мисля, че след Нова година ще започнем да играем много по-добре. Имаме нова система на игра и с всеки мач играем по-силно.”

„Миналата година не направих най-силния си сезон в Монтана. Това е животът. В Левски е много по-различно. Аз от малък съм в Левски и давам всичко за този отбор”, допълни Александров.