Старши треньорът на волейболистите от ЦСКА очаква тежък и труден сблъсък утре от 19:30 часа в Арена Самоков срещу полския ЗАКСА - първи мач от полуфинала за Купата на европейската конфедерация.

„Няколко пъти вече се обръщахме към феновете. Не трябва да има каквито е да е хвърлени предмети на игрището, за да не пропилеем труд години наред. Момчетата са здрави. Спокойни сме, мач като мач. Естествено всеки треньор мечтае за финал, през последните няколко сезона показахме, че сме класен и елитен тим, а този сезон го доказахме”, сподели пред Гонг треньорът Александър Попов.

Специалистът се съгласи да направи изявление по време на последната тренировка на състава преди важния сблъсък утре. По програма шампионът на България тренираше първи в Арена Самоков, а след това е заниманието на полския ЗАКСА.

Попов разчита много и на опита в полския шампионат на асовете в състава си - Евгени Иванов-Пушката, Ники Иванов и Ивайло Стефанов.

Гостите са група от 20 човека, двама, от които местни журналисти. Настанени са в хотел „Свети Георги” на Боровец с домакин волейболната звезда Димо Тонев, който е играл в италианския Падуа с треньора на ЗАКСА и са приятели от дълги години.

Поляците са взискателните в менюто, залагат на екологични храни и задушено телешко и пуешко.