Данчо Лазаров, Георги Захаринов и Мартин Стоев си мислят, че са богове, поне волейболни и решиха, че могат да свършат някои обожествени дела в българския волейбол, като да измият срама от представянето на Сиконко в първенството, като махнат името Левски от съчетанието Левски Сиконко.

Уважаеми господа, за какви пък се мислите вие?

А, да вярно, за богове. И родихте божествена простотия. Треньорът Мартин Стоев не за пръв път се разграничава от Левски. Той още през есента каза, че това не е Левски. Той явно се самозабрави с третото място като национален селекционер на световното. И си повярва, че треньорът може да сменя и име на клуб. Представяте ли си как Ст. Стоилов сменя името на футболния Левски или Ст. Младенов на ЦСКА? Е да, те не са богове. А той е. Отборът му не играе както трябва, но за това са виновни феновете. Макар на третия мач с Пирин един фен да бе по-полезен от някои от неговите играчи. С приказките си бог Мартин най-много гони привържениците от залата. За Георги Захаринов и Данчо Лазаров не бих отделил и 3 реда. Само ще ги попитам: „Като стане Сиконко ведомствен тим, ще се увеличи ли публиката? И вярвате ли си, че волейболът в Левски започва с Вас, божествени?”

Вижте си емблемата на тима и ще разберете много неща. Като например, защо отдавна сте Сиконко и нямате подкрепа от публиката. Ако не разбирате за какво иде реч, то е защото не разбирате земните человеци. Колкото по бързо слезете при тях, толкова по-добре за Вас. На феновете на Левски казват левскари, а как ще се казват тези на Сиконко – сиконковци ли?