Организаторите на турнира "Адриа Тур" зарадваха феновете с евтини билети. Демонстративната надпревара е по идея на Новак Джокович, а освен него на корта ще излязат Григор Димитров, Доминик Тийм, Александър Зверев и сърбите Виктор Троицки, Душан Лайович и Филип Краинович. 

Осмият участник ще бъде победител от изцяло сръбски турнир, зад чиято организация отново стои световният №1. 

33 снимки

Надпреварата в Белград е част от 4 поредни уикенда в различни балкански градове, като в три от четирите надпревари, включително и в Белград, ще участва и Григор. 

За дневните сесии в събота и неделя билетите струват 600 динара (около 10 лева), а за вечерните пред уикенда пък ще се плащат 800 динара (малко над 13 лева).

Джордже Джокович, най-малкият брат на Ноле, който е директор на състезанието, обясни, че достъпните цени са факт заради ситуацията с COVID-19 и тежкото финансово състояние на много от хората, както и заради благотворителния характер на надпреварата.

Всеки зрител в Белград ще получи предпазна маска и дезинфектант, а турнирът ще бъде излъчван по местната телевизия Sportklub. Надпреварата ще бъде достъпна за наблюдение в още над 100 държави.