Шампионът Григор Димитров започва защитата на титлата си от ATP Masters 1000 турнира в Синсинати, a MAX Sport 1 ще излъчи на живо довечера около 22:00 часа дебютния му двубой. Първата ни ракета излиза срещу германеца Миша Зверев, а мачът между двамата е трети в програмата на Централния корт. Двубоят ще може да се наблюдава пряко и като pay-per-view на Live.a1.bg.

Миша Зверев достигна до втория кръг на надпреварата след победа на старта над Дамир Джумхур със 6:3, 6:4, докато Григор Димитров се класира за тази фаза без игра, тъй като е поставен под №5 в основната схема.

По-големият от братя Звереви заема 44-о място в световната ранглиста на АТР и досега има три загуби от три мача срещу Григор Димитров. Всичките двубои между двамата се състояха през изминалия сезон и то все на твърда настилка. В Стокхолм българинът спечели със 6:3, 6:4, на ATP Masters 1000 турнира в Монреал Гришо победи със 6:3, 3:6, 6:3, а в Ротердам със 6:7, 6:2, 6:4.

През 2017 г. Димитров изигра страхотен турнир в Синсинати и спечели титлата без да изгуби дори и сет по пътя си към успеха. Това беше първи и засега единствен триумф на Григор от ATP Masters 1000 сериите в неговата кариера.

При успех срещу Зверев, в третия кръг Димитров ще се изправи срещу победителя в сблъсъка между Новак Джокович и Адриан Манарино.