Един от най-добрите тенисисти на Великобритания Кайл Едмънд изрази готовност да участва в редица турнири след подновяването на сезона. Припомняме, че официално тенисът трябва да бъде рестартиран с надпреварата във Вашингтон на 14-и август. 

Едмънд сподели, че вече е изготвил своята програма за сезона и планира участие и в трите големи прояви в Съединените Щати: Турнирът във Вашингтон, състезанието от Мастърс сериите в Синсинати и откритото първенство на Сащ, US Open. 

"Готов съм за игра и желанието ми е да играя в голяма част от турнирите, включително и надпреварите в Съединените Щати. Ако се осигурят необходимите условия няма от какво да се притеснявам и  ще дам всичко от себе си на корта. Всички говорят за тежката ситуация в САЩ, но от друга страна има достатъчно време до средата на август. Разговаряхме с моя щаб и взехме решението да пътуваме по света и да опитам да играя колкото се може повече официални мачове“, заяви Едмънд.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.