Спортен клуб "Дема", който тази година чества 15 години от основаването си, кани най-запалените любители на тениса на турнира за напреднали на ИТЛ. 

Интерактив тенис гостува в комплекса за пръв път, а в понеделник, 21 януари, започва надпреварата при най-опитните. В схемата има 11 свободни места, като заради големия интерес организаторите бяха принудени да ограничат участниците до 64.

По-малко от седмица преди началото на Първия вечерен турнир, категория 500, битката за трофея се очертава сериозна. За участие се записаха вторият в класирането за 2018 година Станислав Иванов и шампионът на ИТЛ за 2017 Адриан Стоименов. На кортовете в "Младост" ще излезе и N1 в Интерактив тенис за 2015 и 2016 Едиз Батран.

Първият вечерен турнир откри сезона на 7 януари и счупи всички рекорди за участие с повече от 150 състезатели. Много желаещи да играят останаха извън схемата, но от Интерактив тенис вече отвориха записването и за Втория вечерен турнир, категории ИТЛ 125, 250 и 500. Той ще се проведе в тенис клуб „18.82“, като мъже и жени отново ще бъдат в обща схема, а всички участници ще имат шанса да се изправят срещу равностойни съперници. 

ачинаещите започват мачовете си на 28 януари, средно напредналите – на 4 февруари, а напредналите – на 11 февруари. Организаторите дават специален бонус на състезателите в надпреварата при начинаещите – всички, които отпаднат в първи кръг, няма да плащат такса участие. Желаещите да се включат в турнира могат да го направят на сайта на Интерактив тенис.