Дългогодишният капитан на България за Фед Къп Дора Рангелова прогнозира пред Гонг, че Цветана Пиронкова може да стигне до финала на Купа Кремъл след като показва отлична форма на турнира дотук.

„Радвам се, че успя след трудна серия да покаже това, на което е способна. Резултатът, с който достигна до четвъртфиналите на турнира сам говори за добрата форма, в която Цеци се намира сега. Напълно възможно е да играе финал, искрено й го пожелавам. Трябва да се радваме на успехите й. Надявам се да запази отличната си форма и за Турнира на шампионките в София. Лесно в тениса няма. Много хора се заблуждават, че в първи или втори кръг не е трудно. Конкуренцията в тениса е огромна на всеки един етап и всеки излиза за победа. Всяка победа на Григор Димитров и Цветана Пиронкова е ценна и трябва да им се радваме и да ги подкрепяме. Не бива да забравяме в какви условия са се готвили, от каква държава идват и как у нас пари за спорт почти няма. Това, което правят двамата е меко казано геройство.“- споделя пред Гонг Дора Рангелова.

Тя е човек, който от години е близо до първата ракета на България при жените и познава отлично както върховете, така и спадовете в играта на Пиронкова.