"Феновете бяха страхотни, те ми помогнаха много, дадоха ми сила да спечеля този мач", сподели Симона Халеп, след като победи Саманта Стоусър на финала на Турнира на шампионките в София, предаде репортер на БГНЕС.

Румънката загуби първия сет, но след това стигна до обрат и грабна титлата от турнира. "Бях малко нервна в началото на мача, тя игра много силно, доминираше разиграванията. Аз имам и лека контузия. След първия сет обаче аз се върнах добре, просто исках да удрям топката и да победя", коментира тя след двубоя.

"Феновете бяха страхотни, много румънци дойдоха тук специално за мен. Чувствах се много добре и те ми помогнаха много, дадоха ми сила да спечеля този мач. Искам да им благодаря, че дойдоха. Когато видях, че Илия Настасе е тук малко се притесних, но след това си казах, че той е тук да ме подкрепя и да ми помага", допълни Халеп.

"Догодина ще ми бъде трудно, защото ще имам да защитавам много точки, които спечелих през този сезон. Играх много добре, спечелих шест титли, просто искам да се наслаждавам на играта, както беше през тази година. Искам да бъда спокойна и да се наслаждавам на всеки момент", завърши румънската тенисистка. /БГНЕС