Луксозният комплекс Green Life Beach Resort до Созопол събира от 11 до 15 септември семейства от цяла България на уникална тенис почивка. Петдневната ваканция ще предложи турнир и тенис лагер за начинаещи, съчетани с релакс на един от най-хубавите плажове по Черноморието ни и спокойната обстановка на Green Life Beach Resort. Записването ще бъде отворено на 24 юни, понеделник, в 20:00 часа, а място за участие ще получат само най-бързите.

Организаторите от Weekend Tour припомнят, че добре дошли са всички, независимо от уменията си на корта. Начинаещите могат да се включат в лагера, който ще се проведе под ръководството на опитни треньори. Той вече е традиция за морските срещи на семейната тенис и СПА верига в България. Предвидени са седем часа тренировки под ръководството на инструктор.

По-уверените ще мерят сили в турнира от четвъртък до неделя. Той ще се проведе в три категории: сингъл мъже, сингъл жени и смесени двойки. В сряда са предвидени свободни тренировки, от четвъртък до събота са мачовете в групите, а финалите са в неделя. Кортовете на Green Life BeachResort са резервирани само за гостите от Weekend Tour, а всички играчи имат гарантирани три мача във формат 2 от 3 къси сета.

Приятелите и членовете на семействата на състезателите, които не играят тенис, могат да се отдадат на почивка и спорт. Комплексът разполага с четири големи открити басейна, само на 300 метра от прекрасния плаж на Каваците и предлага много забавления за децата. Цените за настаняване на участниците в тенис ваканцията са преференциални и започват от 115 лв. за нощувка за двама със закуска и вечеря.

Организаторите от Weekend Tour очакват голям интерес към ваканцията, която гостува в Green LifeBeach Resort за пети път. Всяка вечер са предвидени различни забавления, за децата ще има анимация, а желаещите могат да участват и в турнир по тенис на маса. Местата за участие са ограничени до 32.

До надпреварата в Green Life програмата на семейната тенис и СПА верига продължава с два турнира: от 28 до 30 юни в Хисаря ще се проведе Hissar Open, а от 26 до 28 юни идва ред на RIUPravets Open. Местата и за двете надпревари са изчерпани.