20 мъже и жени ще изпратят лятото в българското Монте Карло и ще разпределят купите от Санта Марина Оупън II. Турнирът във ваканционен комплекс „Санта Марина“ до Созопол ще продължи четири вместо три дни - от 21 до 24 септември. Заради допълнителния почивен ден в понеделник всички ще имат най-малко шест мача, а онези, които не се класират за елиминациите, ще се включат в утешителна надпревара.

източник: Интерактив тенис

Основни фаворити за титлата при мъжете са Мариан Стоянов и Милен Балтов, които вече имат титли от Созопол. Със сериозна заявка за първото място са намиращите се в отлична форма Веселин Димитров и Иво Недков. Шампионите ще станат известни в понеделник и ще си тръгнат с ваучери на стойност 500 лв. от Wilson Bulgaria и почивка за двама в комплекс „Свети Иван Рилски“ в Банско.

източник: Интерактив тенис

Организаторите от Уикенд тур очакват сериозни сблъсъци. Прогнозата на синоптиците е за топло време по южното Черноморие, така че близките и приятелите на играчите ще могат да съберат тен на плажа или в някой от басейните на „Санта Марина“. Както обикновено, всяка вечер ще има купони и танци.

Последният турнир на Уикенд тур за 2018 година ще се проведе от 12 до 14 октомври в Сандански. Повече подробности за най-голямата семейна тенис и СПА верига можете да научите на сайта weekendtour.bg.