През уикенда спортен комлекс "ДЕМА" проведе своя традиционен семеен коледен турнир. Той премина с много емоции за участниците, които демонстрираха и чудесно ниво на тенис.

Първи в групата при най-малките с един участник до 10 години станаха българският тенис талант и състезателкa на "Дема" Денислава Глушкова, която участва със своята сестра Андреа. Във финалния мач те победиха треньора Бранко Аврамовски и неговият син Дамян с резултат 6:4.

Коледен семеен турнир на СК "ДЕМА"

При по-големите, където условието е поне единият участник да е до 12 години, победители станаха братята Стоян и Михаил Брадинови. В интересен и оспорван двубой те победиха Мартин и Латин Латинчеви, които са баща и син с резултат 6:4.

Коледен семеен турнир на СК "ДЕМА"

В последната група, в която имаше и най-голям брой състезатели, условието бе и двамата участници да бъдат над 14 години. Там победители станаха представителите отново представители на "ДЕМА", баща и син Виктор и Никола Керемедчиеви. На финала те се наложиха над друга добре играеща двойка Ивайло и Емил Дечеви - също баща и син.

Интересен факт бе, че и в трите групи всички двойки, които се класираха за финала, спечелиха всичките си мачове в груповата фаза и в директен двубой помежду си решиха победителя.
За всички участници имаше чаша чай или греяно вино, а за призьорите грамоти и бутилка черено вино от партньора на комплекса, бутикова винарска изба "Бонония Естейст".
По време на всички мачове имаше добро и положително настроение, участниците показаха голяма борба и желание за победа. Мачовете се проведаха в много спортсменско отношение, както трябва да бъде и преди предстоящите светли коледни и новогодишни празници.