На 23 юли, понеделник, започва Шестият вечерен турнир „Лото“ на най-голямата верига за любители Интерактив тенис. 

Срещите ще се играят на отлично поддържаните кортове на Българския национален тенис център, а началото им е в 20:00, 21:00 и 22:00 ч. Прохладата на Борисовата градина и късните начални часове на мачовете са отлична възможност за тенис на най-добро ниво в летните жеги, а Българският национален тенис център предлага и бира и разхладителни напитки за играчи и зрители.

Както обикновено, Шестият вечерен турнир „Лото“ стартира с мачовете на начинаещите, категория ИТЛ 125. В нея могат да се включат всички, които имат малък опит в състезания или изобщо не са играли на точки, но искат да напреднат бързо и да усетят тръпката от сблъсък със съперник на същото ниво. Записването е отворено до 20 юли.

Седмица по-късно, на 30 юли, започва състезанието и при средно напредналите, категория ИТЛ 250, а записването е отворено до 27-ми. Тук могат да участват и начинаещи, и състезатели с повече опит.

На 6 август на кортовете в Борисовата градина излизат и напредналите за мачовете от турнира в категория ИТН 500. 

Очаква се за първото място да спорят най-добрите от лигата, но и много играчи на средно ниво, а схемата ще изправи един срещу друг аматьори с еднакви умения. 

Всички начинаещи също са добре дошли за участие, а организаторите от Интерактив тенис правят специален жест към тях: всички с рейтинг ИТН 10, които загубят първата си среща, няма да плащат такса участие. Състезателите в Шестия вечерен турнир „Лото“, във всички категории, които са абонати на Националния тенис център, също ще бъдат освободени от такса, ако паднат в първия си мач.

Повече подробности за Шестия вечерен турнир „Лото“ и за записването за различните категории може да намерите на сайта на Интерактив тенис.