След няколкомесечна пауза Иван Радев се завърна триумфално във вечерните турнири на Интерактив тенис. На финала на Деветия вечерен турнир „Лото“, категория ИТЛ 125, той победи с 2:0 сета (4:3, 4:3) Джонатан Аначков и записа първа титла във веригата. С отличното си представяне на комплекс „Раковски“ двамата затвърдиха своя прогрес и вече няма да могат да се борят при начинаещите, а само в по-високите категории.

Финалът беше оспорван, а играта през цялото време вървеше гейм за гейм. В решителните моменти Иван имаше късмет, а освен това използва възможно най-добре по-големия си опит на турнири. Двамата съперници записаха много дълги разигравания и излъчиха победителя за един час.

"Поздравявам Джонатан за добрата игра" каза след мача Радев. "Той имаше същия шанс за победа като мен и съм сигурен, че ще иска реванш. Ще се включа в турнирите на Интерактив тенис и през следващата година. За мен мачовете започват прекалено късно, но удоволствието от играта е голямо и ще се върна отново в лигата."

До края на сезон 2018 в Интерактив тенис остават три турнира – надпреварите от Деветия вечерен турнир „Лото“, категории 250 и 500, както и финалите на лигата ITL Finals 2018, които ще се проведат от 10 до 20 декември в MG Tennis Club в парка „Заимов“.

Повече подробности за Интерактив тенис можете да намерите тук.