Радослав Владимиров и Цветан Бешевишки записаха вторите си победи в групите на Lotto ITL Finals 2018 и се класираха за полуфиналите на турнира. 

Цветан направи труден обрат в мача с Красимир Маринов и спечели с 2:1 сета (3:6, 6:5, 10:5). В другата среща от група „Андре Агаси“ Цветан Иванов се наложи по категоричен начин с 6:0, 6:0 над Камен Маздрашки.

В група „Пийт Сампрас“ едноличен водач е Радо Владимиров, който изкопчи трудна победа от Станислав Иванов (6:4, 2:6, 10:6). Във втората среща от групата Цветомир Ценков се наложи с 2:0 сета (6:2, 6:5) над Камен Новиков.

С победите си водачите в групите си гарантираха класиране на полуфиналите. След още две срещи ще станат ясни и другите двама полуфиналисти. Първият в „Андре Агаси“ ще играе с втория от „Пийт Сампрас“ и обратното.

Тази вечер от 20:00 часа на корта в MG Tennis Club ще излязат Радослав Владимиров и Камен Новиков, но резултатът е без значение за излизане от групите. 

Утре ще се изиграят най-важните срещи - Станислав Иванов срещу Цветомир Ценков, и за група Б - Красимир Маринов срещу Цветан Иванов. И двамата имат по една победа и са с шансове за полуфинал. Последният двубой от групите ще е в събота между Цветан Бешевишки и Камен Маздрашки, но той е без значение за следващата фаза на турнира.

Полуфиналите ще се играят в понеделник и вторник от 20:00 часа.