Даниел Ангелов - регионален кординатор за югозападен район към БФТенис проведе среща с представители на ТК „Кан Пресиян", гр. Петрич.

Срещата бе с акцент по програмата „Тенисът - спорт за всички", която има изключително положителен принос за града и подрастващите тенисисти. Заедно с един от функционерите на клуба - Смилян Тодоров бяха осъдени редица възможности за развитие на тениса в района - организиране и провеждане на регионални турнири, открит тенис урок за децата, ден на отворените врати на тениса и др. Целта е да се подкрепи и популяризира спорта тениса сред децата в региона и тениса да стане още по-масов спорт.

"Изключително съм впечатлен от ентусиазма и любовта към тениса на тези хора. Това е една от основните предпоставки за устойчив прогрес. Условията за тенис в града са повече от добри", коментира Даниел Ангелов.

„Срещата беше много ползотворна. Изключително много благодарим за подкрепата от страна на Българската федерация по тенис", заяви Смилян Тодоров. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.