Осмият вечерен турнир на Интерактив тенис ще събере най-запалените аматьори след астрономическия край на лятото в Българския национален тенис център. Надпреварата стартира с мачовете на начинаещите на 23 септември и ще бъде проверка кой е избрал почивката и кой - усилените тренировки през горещите месеци.

Записването за категория ИТЛ 125 е отворено до петък, 20 септември. На 30 септември започват срещите на средно напредналите, а на 7 октомври е ред на напредналите. В схемите и за трите надпревари все още има свободни места, а началните часове на мачовете са 21:00 и 22:00 ч.

Турнирите на ИТЛ са отлична възможност за начинаещи и напреднали да играят с равностойни и непознати съперници. Рейтинговата система на лигата е уникална за България и гарантира възможно най-оспорвани мачове. Участниците в състезанията не чакат за срещите и имат право да променят началните часове на два мача на турнир. Качеството на играта в ИТЛ постоянно расте, а местата в схемите се запълват бързо.

До края на тази седмица ще стане ясен и новият шампион при напредналите в Седмия вечерен турнир на лигата, който се провежда във Виа тенис стар. Днес Иван Златанов играе полуфинал срещу Веселин Димитров, а победителят от мача излиза на финал срещу Цветан Иванов.