Двойна доза тенис предлага семейната верига Уикенд тур в предпоследния турнир за годината – Santa Marina Open II. Надпреварата ще се проведе в четири дни – от 21 до 24 септември във ваканционно селище Санта Марина до Созопол. Организаторите гарантират минимум шест мача, а срещи ще се играят от петък до понеделник.

В петък, 21 септември, ще се проведат официалните тренировки, за събота са предвидени три мача от квалификациите - в групи за мъже и за жени. Първите двама в класирането продължават спора за трофея на Santa Marina Open II, а третият и четвъртият ще играят в утешителен турнир, като и в двете състезания пак са гарантирани три мача. В неделя, 23 септември, са двубоите от основните схеми на двата турнира, а в понеделник са елиминациите, турнирът за смесени двойки и финалите.

Интерактив тенис

източник: interactive-tennis.com

Близките и приятелите на тенисистите ще могат да ги подкрепят и да се насладят на късното лято край морето. На тяхно разположение са басейните и всички процедури в уелнес центъра на Санта Марина. Созопол е на една ръка разстояние, а грижата за децата може да бъде поета от професионалните аниматори.

Победителите в Santa Marina Open II ще получат ваучери на стойност 500 лв. от Wilson Bulgaria, а специалната награда е почивка за двама в комплекс „Свети Иван Рилски“ в Банско.

Всички участници в турнира и техните близки ползват преференциални цени за настаняване. Записването е отворено на сайта на веригата weekendtour.bg, а повече информация можете да получите на тел. 0888 060405.

Интерактив тенис

източник: interactive-tennis.com